Online filmek

online filmek megtekintése ingyen

12 katona online film

A 12 katona online film megtekintése legegyszerűbb módon a következő linken keresztül valósítható meg.

online filmek

A 12 katona online film adatlapján megtalálhatsz minden szükséges információt a filmről. Ha nem vagy benne biztos, hogy megakarod nézni a filmet, akkor nézhetsz előtte film előzetest vagy imdb értékelést. Az adatlap után találod a linkeket A 12 katona online filmhez. A linkek felsorolásánál megtalálod a film minőségét, hogy melyik tárhelyen érhető el, a nyelvet, valamint a lejátszás gombot. Az adott tárhelyhez tartozó gomb megnyomásával megjelenik A 12 katona online filmhez tartozó lejátszó. Ezután már csak rá kell kattintanod ott is a lejátszó gombra és már indul is az online film.

Ha érdekelnek tovább online filmek, akkor a főoldalon lévő keresővel rákereshetsz kedvenc filmedre vagy sorozatodra. A filmezek oldal nem tárol semmilyen feltöltött filmet, azokat csak külső tárhelyekről beágyazva linkeli.

12 katona online film tartalom:

2001. szeptember 11-én sosem látott méretű támadás érte az Egyesült Államokat. Egy nap sem kellett hozzá, hogy döntés szülessen az első válaszcsapásról. Egy fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott tiszt (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobtak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki támogatja őket: lovakat ad nekik a harchoz. A legmodernebb haditechnikára kiképzett 12 katona attól kezdve lóháton csatázik. Hatalmas túlerő ellen, elképesztő körülmények között küzdenek, de vigyáznak egymásra és a lovaikra: a háború új szabályait tanulják.

A bejegyzés trackback címe:

https://online-filmem.blog.hu/api/trackback/id/tr713747434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása